Webpress.info – domain Appraisals: 755 USD

Ma gandesc sa vand domeniul Webpress.info si evident ca nu o sa-l ia niciun roman cu 1000 de dolari – hai euro sa fie, sa fac si eu buzunarul/portofelul mai mare! Valoarea unui domeniu e greu de precizat, poate ca pentru unii numele inseamna mult si asta pentru ca intrevad oportunitati legate de acel nume, pentru altii este pur si simplu un cuvant. Vad ca au crescut pretul domeniilor .info, asta arata ca deja este clar – vrei informatii, le gasesti pe info nu pe com.

Webpress.info – domain Appraisals: 755 USD

Evident ca ai putea face o legatura intre WordPress si WebPress, acum ma uit ca la domain Appraisals pe .com se ofera 11.000 de dolari – deja imi joaca ochii la suma asta. Nu mai zic de magazinul meu WikiShop, asta ar trebui sa se vanda bine, desi conform Godaddy valoreaza doar 339 USD. Parca l-as vinde eu la 500 de euro, desi pretul pare mic pe langa ceea ce ofera, la cat de mult m-am ocupat de el, cred ca altcineva ar face treaba mai buna.

Va ziceam mai devreme despre DigitalPress, un site la care am lucrat ceva mai mult decat la WebPress, poate pentru ca primul aduce venituri, in timp ce al doilea are venituri doar din Publicitate. Nu stiu daca o sa tin aceste site-uri doar pentru ca numele sun apropiate de „premium” sau o sa le vand la un moment dat daca mi se ofera cel putin o suma care sa acopere 1 euro/articol. Oricum aici este vorba doar de valoarea data domeniului de catre Godaddy, care evident are in vedere limba engleza. Pentru ei Mamica.Org are valoarea de inregistrare, asa ca vorbim doar despre ce sume ai putea lua daca ai pune in vanzare domeniul pentru publicul international!

valoare blog

Webpress.info – domain Appraisals: 755 USD

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.