Zelist.ro – dai un ban dar stai in fata

Nu stiu cum dar am ajuns iar dupa multi ani pe Zelist.ro si dau si eu sa vad cat mai costa sa fii inscris acolo, au trei variante:de la 250 de euro/luna + TVA la 400! Mai nene, dar ce primesti in schimb? Vechime la pensie, sau ce? Parerea mea? E o gaselinita pentru asti acare au bani si vor sa fie smecheri. Daca era inscrise site-urile dupa un anume criteriu as fi zis, e o lista cu site-uri, dar asa? O lista cu aia de dau bani sa fie in lista? Le dau banii ca sa-mi zica ce trafic am? Lasa ca stiu si fara, mersi beaucopup!

Zelist.ro – dai un ban dar stai in fata

Ca sa vezi cine-i sef pe Zelist.ro, Tudor Chirila care scrie asa de des ca ultimul articol e din septembrie anul trecut. Pe bune? Asta e topul lor? Adica pe 2 e Ciutacu si tot asa? Mai pe scurt, daca era gratis ma inscriam si eu, la banii aia mai bine iau ceva si fac un chef cu prietenii, ies mai bine. Cum ma sa dai 3000 de euro + TVA pe an ca sa fii intr-o lista care de fapt ii monitorizeaza pe aia de dau banii? OK, daca aveau o chestie sa zicem asa, gratis – care doar te pune in lista si atat, vrei sa afli mai multe – ce date or mai putea afisa ei, ok – marca banul.

S-a ajuns in mediul asta online la o fatarnicie nemaivazuta, ma gandesc sa fac si eu ceva pe ClubSeo, o lista cu bloggeri, bla – bla, sa fie, daca se dau bani de ce nu? Faceau ceva de genul asta cei de la ArenaWeb, au dat faliment evident! Acum sa fim seriosi, pe cine pasioneaza top-urile astea? Pe bloggerii incepatori care viseaza sa ajunga influenceri? Sau pe cine? Pe mine unul nu ma intereseaza statisticile astea, poate ar fi interesante daca vedeam pe ce cuvinte, expresii rancheaza, sa ma apuc de copiat! Adica sa cresc competitia! Daca vrei sa razi, uita-te ce zice Alexa despre blogul lui Zoso – iar daca vezi pe ce pozitie este pe .Ro, iti trece rasul pe loc!

Statistica la romani

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.