Zoso versus Ioana Dumitrache

Pe zi ce trece ajung mai aproape de concluzia ca Zoso asta are probleme la mansarda. Ma refer la cea de la casa unde locuieste, evident. Poate-i curge ceva apa cand ploua, cine stie? Ce-ai mai nene cu madama asta: Ioana Dumitrache. Ok, ti-a dat block dupa ce ai taguit-o pe FaceBook. Asa si? Trebuia sa scrii ai 100-lea articol despre ea? Ca minte, ca se victimizeaza, ca face si ca drege. Asa si? Tu nu asta faci acum? Te victimizezi, ca uite ce-ti face o influencerita. Nu toata ziua le spui cititorilor tau cate rezultate ai da tu daca te-ar cauta agentiile alea?

Zoso versus Ioana Dumitrache

Ce ne spune Guagal despre subiect: Ioana Dumitrache e o maimuțică mincinoasă și orgolioasă. Asta in 2016 nene, tot aici ai ramas cramponat? Ca i-ai trimis sau nu trafic cu articolele tale? Pe bune? Ai nevoie de patru ani sa scrii despre o tipa care a slabit si care are un public al ei? Asa cum si tu ai publicul tau, pana azi nimeni nu le-a facut testul IQ ca sa dovedeasca ca unul e mai breaz ca altul.

Gluma a la Zosolino: Ah, și a schimbat un pic povestea, nu mai suntem doi care am făcut-o grasă și urâtă, doar Cetin a făcut-o. Mai greu, că ea are 25+, iar Cetin a făcut primul copil acum 11 ani, dar nu se știe niciodată…Get it? Nu el te-a făcut grasă.

Hai si-om rade! Ca si cum eu daca zic ca altul e aschimodie, tambra de la gard, as da dovada de multa inteligenta. Sincer, niciunul nu aratati prea bine, bine – Ioana Dumitrache si-a remodelat putin aspectul, nu o fi nici slaba, dar nici Cetin nu e fotomodel [ ca cica el a ras de ea, cum s-ar zice ciob de oala sparta.

Finalul mi se pare apoteotic: hai acum incepe sa faci pe victima, ca iar am scris despre Zoso si nu am somn. Ca tu esti baiat bun, are lumea ceva cu tine, etc. Evident am schimbat doar numele, restul e o transcriere dupa ureche de pe articolul blogger-ului respectiv.

Zoso versus Ioana Dumitrache

Zoso versus Ioana Dumitrache

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.