Zoso vs Influenceri de Carton

Tot rasfoind internetul am gasit o idee de articole: Zoso vs Influenceri de Carton – evident ca titlul e ciordit fix de la el de pe blog. Acum sa nu fiu ipocrit, eu nu urmaresc YouTuberii astia niciodata, pentru ca stiu ca review-urile lor sunt de fatada, ca iau bani pentru ele si nu ai sa vezi niciodata punctele slabe ale unui produs pe canalul lui George Bughnici [ sau or fi, ca nu am urmarit niciodata ce spune, desi cand prezenta la Pro TV ma uitam la emisiune, daca ma nimeream pe TV la ora potrivita ]. De influencerite nici atat, cine are timp de pierdut cu asa ceva?

Zoso vs Influenceri de Carton

Asa ca lupta asta a lui Zoso cu aia de fac bani sau au multi fani este un fel de apa de ploaie. De ce? Pai pentru ca e vazuta doar de bula lui, care o fi mare – cine a stat sa o masoare? Cam la cat se ridica audienta lui Zoso, cea reala zic? Pai ne uitam la reactiile de pe canalele de Social Media. Incepem cu FaceBook: 4.767 de urmaritori si la like-uri la o postare avem fix 1 like [ ultima postare cu ceva ajutor de donatii de sange. Un like ma? sa-mi bag .. ]. Urmatoarea postare: 43 de like-uri si la comentarii il avem pe Cetin si pe Mirela – la o discutie despre Ioana Dumitrache. Adica a livrat 1 like pentru donat sange si a avut 2 persoane care comenteaza la sectiunea scandal cu influenceri.

OK, deci pe FaceBook e varza. Dar stai, ca mai are un cont – pagina de fapt, ca asta primul e contul personal. Pagina are 25.727 de urmaritori! Mama ce de public – bine, eu am cu 50+ K, am si cu 40+ K, dar asta e o alta discutie. Sa vedem rezultatele: la postarea mai veche [ 18 ore ] despre Bianca Adam si bataia cu ranga, are 46 de like-uri, 3 distribuiri si cateva comentarii. Pai la jdemii de fani nene, ce faci? Pai suntem cititi sau nu suntem?

Pe YouTube sta mai bine, 3K abonati si cam pe acolo vizualizari. Dar ma mira ceva: 44 de comentarii si niciun like? Am mai rasfoit ceva clipuri, la fel – niciun like! Pe bune? Pana si eu am like-uri la ale mele, si nu-s cine stie ce blogger! Vorbea unu de engagement, pai uite aici un clip postat azi. Cifrele vorbesc de la sine. Dar hai ca poate pe Instagram e altfel, ca aici are Zoso o problema: cum au alea sute de mii de urmaritori si se mai si dau mari. Statistica: 3500 la numarul celor care au apasat Follow, like-uri cam 100 sau sub, cu mici exceptii. Cam asta e Zoso pe Social Media. Acum ai prins ideea? De aia e suparat el pe influenceri, nu stie cum fac aia rost de urmaritori, cum nici ei nu pricep de unde are el atata trafic [ real sau booti ].

Ungurul Bulan

Zoso vs Influenceri de Cartoon

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.