Nici mocca nu mai e ce a fost odata

Azi zic sa-i fac o bucurie unei foste colege de liceu, ii dau voie sa-si faca publicitate gratis pe Drumetul.info – evident in speranta ca se ocupa ea de blog/site si scap eu de scris – de fapt planificat de scris, ca real nu mai fac nimic de ani buni pe el, nici nu stiu ce am avut in cap cand l-am luat [ domeniul ] si am transferat pe el continutul unui site mai vechi. Asa ca am sperat ca mocca daca nu ingrasa macar ajuta la ceva. Dar n’ai sa vezi!

Nici mocca nu mai e ce a fost odata

Imediat imi scrie colega pe FaceBook – am uita sa spun ca am distribui site-ul acolo la ea, in speranta ca o sa-i prinda bine. Ce facu ea? A sters postarea si imi scrie imediat ] nu te supara ca am sters postarea, dar era concurenta cu ce fac eu! Ok, de ce sa ma supar? Fiecare e stapan pe profilul sau pe FaceBook, deci face ce vrea el [ ea ].

Sincer sa fiu sunt deceptioant de ceea ce vad in mediul online, dar si la nivel de relatie inter-umana. Ma asteptam ca lumea sa inteleaga corect ce inseamna sa colaborezi. Dar cred ca am ramas acelasi visator ca acum 35 de ani. Nu e rau pentru cineva care spera sa ramana cu spiritul vesnic tanar, dar e destul de rau pentru a trai intr-o lume tot mai individualista. Deceptionat sau nu, astept sa vad unde merg vara viitoare in concediu. Depide de multe, de la banii vacanta stransi pana atunci si pana la planurile membrilor familiei. Mai e pana atunci, azi in schimb sa ne bucuram ca a venit Mos Nicolae.

Călător

Oferte turism 2020 – www.Calator.info

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.