Bloggeri faimosi pe WikiPedia

Acum sa fiu sincer am trecut acest articol la categoria Wiki ca experiment, pentru ca vreau sa vad si sa analizez pe cine crede lumea ca o sa gaseasca pe WikiPedia. Asa ca am luat cateva cautari si le-am analizat, iara ce am descoperit: cea mai interesanta mi s-a parut Veronica vulpita pe Wiki, va dati seama pana unde s-a ajuns daca lumea mai crede ca doamna – sau poate deja domnisoara – Stegaru a ajuns in enciclopedia online? Dar surprizele nu se opresc aici, stai sa vezi cine urmeaza!

Bloggeri faimosi pe WikiPedia

Multi au impresia ca o sa o gaseasca pe Dana Budeanu pe Wiki, acu sa fim seriosi, la ce categorie si pentru ce? O fi ea asa mai cunoscuta de cand are canal pe YouTube, dar nici sa o adauge cineva pe enciclopedie parca nu e cazul. Bine, unii cred ca o sa-l gaseasca acolo si pe Zoso ro, dar te pui cu ala de cauta ceva pe internet? Omul e liber sa caute, noroc ca la mine gaseste informatia corecta.

Oricum, WikiPedia nu e locul unde gasesti nulitati, bloggeri si mai stiu eu ce viseaza unii – desi daca e sa ne gandim bine, las-o incolo de notorietate in sensul in care-o inteleg adminii, pana la urma cine nu a auzit de Simona Senzual, asa ca e normal sa o caute acolo, printre celebritatile enciclopedice. Au ajus unii pe acolo si cand ii gasesc ii raportez, ca parca nu e cazul sa facem din acel site o gluma [ in mare parte chiar este, dar asta este o alta treaba! ].

Ma gnadesc sa ma fac si eu redactor la WikiPedia, poate ma trec si eu la categora bloggeri celebri inviata, cine stie cum fac si poate ma accepta! Ai sa razi, dar o astfel de lista exista deja! De ce sa nu ma pun si eu acolo? La categoria si altii .. ce nu e ok asa?

wikipedia

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.