Cat timp mai lucram de acasa?

Am mai trecut printr-o criza in 2008, probabil ca multi au uitat-o deja. Atunci nu am lucrat de acasa, insa economia era asa de jos, incat multi au promis ca se vor gandi de doua ori cand vor cheltui banii. Asta pentru cine are ce calcula, caci mai sunt unii care iau minimul pe economie, la astia nu le poti spune sa puna 10 lei la ciorap pe luna, pentru ca lor teoretic le lipsesc cateva sute la numaratoare. Traiesc de pe o zi pe alta. Evident ca poti reduce cheltuielile oricum, indiferent cat de putin castigi, se poate si mai rau – adica cu mai putini bani.

Cat timp mai lucram de acasa?

La mine e ok, si inainte de pandemia asta tot de acasa lucram, doar ca puteam sa ies prin lume sa vad ce subiecte sa mai abordez – pe alte site-uri, ca nu e asta singurul pe care-l pastoresc. Da, am o casa in Ungaria unde ar trebui sa ajung cat de curand. Macar sa-mi platesc darile la stat – nici daca voiam nu plateam online, ca nu au varianta de site in alta limba [ macar engleza sa fie, nu romana ]. Astia zic ca pe 13 sau 15 mai se mai relaxeaza treburile, nu stiu daca asta inseamna ca se da liber la vama.

Ma gandeam sa merg la Muntele Athos, evident ca nu am cum sa incep demersurile cand nu stim cand iesim din casa. Asadar pana unde o sa mearga in Romania criza asta? Cred ca daca experimentele din tarile din vest dau rezultate bune, adica nu vom asista la o crestere a celor afectati de COVID, o sa se relaxeze treburile si in Romania. Pana la urma o sa ne imunizam pe cale naturala, sau NU.

Aud ca se gandesc astia se ne vaccineze pe toti – o fi pentru bani [ cineva va face o avere daca ne vor vaccina in masa – chiar si gratis, cineva plateste nota nu-i asa? ]. Sper sa nu fiu nevoit sa merg la vaccinare, nu stiu de ce, dar nu prea am incredere in chestiile astea devenite obligatorii peste noapte. A, nu sunt anti-vaccin, pana la urma e ceva bun. Doar ca azi am impresia ca ceva nu e chiar OK in toata treaba cu pandemia. Ceva ce nu ma prind ce, dar pluteste asa prin aer.

Promovare 2020

Ai nevoie de promovare pe FaceBook? Eu te pot ajuta la un preț rezonabil!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.