Cele mai citite bloguri din Romania

Am scris prin aprilie despre cel mai citit blog din Romania, evident bazat pe traficul afisat si nu pe nu stiu ce fel de studii elaborate. Probabil ca or fi si altele care nu-si etaleaza statisticile, dar nu cred ca asta e important, ci mai ales ar fi interesant sa aflam de ce sunt ele asa de citite, interesante. Oricum e destul de greu sa ai peste 100.000 de vizitatori pe zi, eu inca mai sper desi pentru asta ma bazez pe FaceBook [ care fie vorba intre noi, e din ce in ce mai neinteresant! ] ca sursa de trafic.

Cele mai citite bloguri din Romania

Deci ca sa fii citit in Romania ar trebui sa scrii chesti iinteresante, sa-i faci pe oameni sa revina pe site, pentru ca altfel degeaba scrii. Nu am prea scris despre cazul Sorinei din Baia de Arama, nu pentru ca nu ar fi un caz interesant, ci pentru ca stiu finalul, va pleca la parintii adoptivi in America, apoi vom afla ca s-a facut o eroare, desi instantele de azi zic ca nu-i asa.

Deci despre ce sa scrii ca sa ai cel mai citit blog din Romania? Ceva ever green, adica sfaturi despre sanatate, diete, retete culinare, lectii de limba engleza, etc. Asa o fi, dar e greu, citesc mereu despre SEO, o chestie bizara pe care nu o inteleg deloc, dar am inteles ca e scump si complicat. Asa o fi, nu ma pricep si nu am sa fac chestia asta prea curand, cu riscul sa nu mai fiu citit.

De ce sa citesti bloguri in loc de carti? Pai pentru ca e mai simplu sa dai o cautare pe Google decat sa te apuci de citit. Afli ce vrei pe internet, cum sa slabesti repede si fara efort, cum sa pregatesti spaghetele sau cine a inventat penicilina [ Alexander Fleming ]. Eu visez la unul din doua lucruri: fie vand blogurile mele cu 100.000 de euro, fier ajung sa castig 1000 de euro pe luna din blogging. Evident ca azi ambele variante par a fi ceea ce am zis, un vis.

O intrebare: oare cand devii cu adevarat blogger? Cand scrii primul articol? Cand ai sa zicem asa, un minim de 10 vizitatori pe zi din cautari pe Google? Sau cand vorbeste lumea despre tine? Poate cand ai castigat primii 100 de euro din blogging?

bloguri și bloggeri

Cele mai citite bloguri din Romania

Poate vrei sa citesti si:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.