Ciprian-Dragos Tureac – colegul de aur

Sincer nu stiu ce mi-a venit sa scriu iar despre colegul meu „militianul”, da e vorba de Ciprian-Dragos Tureac si nu despre Catran aka Florin C. Pana la urma am fost colegi pana prin clasa a 8-a, vecini de bloc si am atat. Eram cum s-ar zice, in tabere opuse [ pentru cine nu stie, prin anii ’70 intre blocurile din acelasi cartier erau „lupte”, mai ales iarna, dupa ce treceau sarbatorle si ne faceam palose din brazii din casa. Mai des venea la noi Ciprian B – azi taticul adoptiva a 9 copii.

Ciprian-Dragos Tureac – colegul de aur

Azi Ciprian-Dragos Tureac este pensionar, pentru ca avut suficienta minte sa se faca politist – initial militian- si se plimba 364 de zile pe an, doar o zi sta si el acasa. Pai asa as face si eu daca pensia ar veni cu sacul luna de luna, asadar bravo lui, contribuie la PIB-ul tarii cheltuind pensia cu folos.

L-am rugat sa-si puna povestile la mine pe site, sau ma rog – nu chiar aici ci pe Valea Prahovei, un site dedicat zonei noastre de bastina. Tureac a ramas acasa, eu pe oriunde nu te due gandul, cand la unguri cand la moldoveni, adica ba la est, ba la vest, numai unde trebuie NU.

Despre ce este articolul? Despre nimic, mai bine as fi scris despre Mihai Antonescu, macar cu el am jucat fotbal cu nasturi ani de zile. Cu el s ci Ciuclea Demetrius si Adi Dinu – colegul meu ce are o ditamai scoala de asistenti in domeniul dentar.

Mama mea si a lui Tureac au fost bune prietene, chiar si cand s-au mutat la 3 camere, intr-un cartier apropiat, langa generala 2 ( ? ). In amintirea acelei prietenii il rog pe Cipy sa lasa un comentariu la acest articol despre el, care de fapt nu spune nimic. Este scris ca sa ajung mai repede la 2010 articole, mai am unul, deci e posibil sa fac si o continuare la el.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.