Cum poti sa iei teapa pe SeoPedia

Poveste clasica: investitior care nu-si face bine socotelile dar plateste avans pe lucrare – evident ca asa e corect, dar eu de obicei iau banii in avans si platesc dupa terminarea lucrarii, bine ca nu-s eu si client si furnizor, iar pe locul doi prestator neserios – prins pe picior gresit de mai multe ori. As zice un film clasic, care se da in reluare periodic, cu alti actori in rolurile principale. Finalitate? Unul ramane cu banii dati si altul cu un ciubuc de 750 de lei. Avantaje? Invatarea de minte pentru donator si banarea pentru prestator.

Cum poti sa iei teapa pe SeoPedia

Pe platitor nu-l cunosc, pe prestator sa zicem ca am mai lucrat – cam neserios, fac azi dar prestez maine, sau mai bine nu prestez ca-s bolnav, ocupat, n-am chef. E si greu la 23 de ani sa fii competitiv pe o piata si asa vai de capul ei – ma refer asta cu scris articole pentru altii, evident. Nu mai zis la adaugat produse prin magazine online.

Cred ca am luat si eu o teapa – mai mult morala za zic asa, ca la 12 RON, nu poti zice ca ai pierdut nu stiu ce avere – cam astea-s sumele unde apar de obicei probleme, cand plata e mica spre nesemnificativa si prestatorul e frustrat, dsi a acceptat munca atras probabil de suma finala. Nici nu stii cum e mai bine, daca nu dai avans, nu se apuca de treaba, daca dai, te trezesti cu treaba nefacuta si cu banii luati. Escrow?

Aici e vorba de 700  de lei, la mine a fost vorba de incredere pe mai mult de 700 de euro. Ce poti sa mai adaugi la asta? E greu sa fii impartial, dar cand vezi ca unul fuge cu banii si zice: ma doare-n cot, parca ai asa un fel de transpiratie rece, nu vi se pare?

Teapa online

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.