Dan Cadar mi-a sters comentariul

Am mai scris anul acesta un articol despre Dan Cadar, din pacate cam tot pe negativ. Cum nu aveam ce scrie si inca mai sper sa ajung la un total de 2.000 de articole pana la final de an – plan imposibil, nu am cum sa scriu 200 de articole intr-un timp atat de scurt, am zis sa scriu si patania asta de pe YouTube. Pe scurt povestea e asa: am vazut un clip si am comentat la el, ceva pertinent, modest, dar oarecum in contradictie cu ce voia sa ne spuna domnul Cadar. Decizia lui sau a celui ce-i administreaza canalul? Sa stearga comentariul, desi el zice da-i cu algoritmul.

Dan Cadar mi-a sters comentariul

Adica mai exact atitudinea lui Dan Cadar pe vlogul sau este: comentati fratilor, dar nu ma contraziceti cu argumente. Sau sa fi fost de la link-ul pus ca sa demonstrez ca e cum zic eu? Poate. Ca de, sa pui un link catre el sau Zona IT e ok, invers nu se poate ca duce la trafic? Pe bune? Daca nu ma insel era vorba despre oferta de la YoXo, care nu pare a fi chiar cea mai buna afacere, chiar daca poate teoretic este tot o varianta de abonament la Orange.

Mai exact YoXo asta e un abonament dar fara durata fixa, adica poti trece de la un plan tarifar la altul oricand, sau si mai ok, renunti si ajungi inapoi pe cartela prepay. O fi bun sau nu, asta decideti voi, eu am ce am cu ideea ca un vlogger sterge comentariile, dupa ce tot el te invita sa comentezi. OK, vrei ca lumea sa-si spuna parerea onest sau vrei sa fii laudat? Daca e ultima optiune, in timp ai sa te prinzi ca scazi, pierzi abonati vechi, se duce vorba pe internet ca nu esti sincer si cam asta e. Nu cred ca o sa fie cazul lui Cadar, dar cine stie? Pentru orice exista un inceput.

Dan Cadar

Dan Cadar mi-a sters comentariul

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.