Dana Budeanu e o intelectuala

Eu stiam ca Dana Budeanu este o fata cu carte, se vede si din ultima ei postare pe Instagram pe care o redam mai jos in poza! Stii ca-i plac batoanele MARS, se vede limpede nu-i asa? De ce le iubeste ea asa de mult? Pai pentru ca-s produse in UK, cum de ce? De asta-mi plac mie fetele mai trecute, ca-s pline de idei nastrusnice, uita-te la Dana, fata asta e plina de surprize. Zici ca e ruda cu toti Youtuberii celebri, nici nu ai cum sa nu crezi asta cand vezi cata imaginatie are. Nu stiu de ce, dar am impresia ca o ia din ce in ce mai des pe aratura.

Dana Budeanu e o intelectuala

Eu daca nu eram insurat ma riscam sa o cer de nevasta pe Dana Budeanu, imi facea niste copii de ma tinea minte o tara-ntreaga. Frumosi ca mine si destepti ca ea, rupeam gura targului, ce mai. Asta e, am avut ghinion, trebuia sa-i fac curte cand eram amandoi in Londra, in tineretile noastre zbuciumate. Da na, nu ne invarteam in aceleasi cercuri, eu student, ea studenta – doar ca dupa ore eu la camin, ea la treburile de care ne spune in poza. Manca la MARS de nu se vedea, nu stiu cum de nu s-a vazut la kilograme.

De unde i-o fi venit ideea asta cu puteam sa dar n-a vrut, nu s-a putut? Cred eu ca ea stie ceva dar nu vrea sa spuna tot. Asa e Dana Budeanu, mai discreta, o stiti doar. Slaba de inger, dar tare-n clanta. Pe asta nici eu nu stiu de unde-am scos-o. Poate din cauza ca e deja 4 dimineata si e timpul sa merg la culcare. Cand 10 persoane iti zic ca ti-e somn, atunci mergi si fa nani, ceea ce o sa fac chiar acum, lasa ca nu era nevoie de un articol prea lung. Am scris deja peste 300 de cuvinte despre Danuta, ajunge si lasam si pe alta data, n-au intrat zilele insac, nu-i asa? Lectura placuta si daca vreti doua carti de Sven Hassel, am eu „Lichidati Parisul” si inca una in format PDF. Trebuie sa le mut imediat pe tableta ca sa le (re)citesc cat mai curand.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.