Idei de afaceri pe timp de criza

Daca afacerile in Olanda ar merge bine, la noi nu prea stiu ce fel de afacere sa pornesc ca sa revin la un venit acceptabil pentru luna aprilie. Cand ma uit cum scade venitul zi de zi ma apuca durerea de burta, 70% din trafic s-a dus pe Apa Sambetei, toata lumea vorbeste doar despre coronavirus. La ce temperatura moare virusul, cum sa ne facem masca din orice, inclusiv sutiene si chiloti, multi zic ca ar fi ok sa livrezi mancare la domiciliu [ ar fi o idee, cumperi de la Metro si gata! ].

Idei de afaceri pe timp de criza

Am fost ieri la marketul din colt – unul marisor as zice eu, nu de marimea Cora sau Metro, dar marisor. Voiam sa iau salata si ridichi, dar pauza. Nici portocalele nu erau prea bune, asa ca am facut cale intoarsa. Mai pe scurt daca afacerea mea de suflet – Cafea moccacino pe strada, atunci cu siguranta asta cu mancare merge. Ideea este ca plata ar trebui sa se faca in avans, ca daca cumperi si omul se razgandeste, la 2 -3 drumuri din astea, ai dat faliment!

Asa ca ma reorientez, mai bine promovez eu afacerile altora, sa le mearga lor bine ca eu stau mai bine in carantina la mine in dormitor, devenit peste noapte birou. Aud ca austriecii vor sa ridice in curand carantina, treptat evident. Adica varul Iulian ar putea merge la munca – daca ar avea unde. Promitea ca la vara se muta definitiv acasa, cred ca are pe putin 15 ani de cand e in Austria. A ridicat o casa cu patru apartamente in centrul Iasului, acum ar trebui sa o inchirieze – sau cine stie, poate ca deja e data in chirie, dar atunci ce mai cauta in Austria?

Deci cea mai buna afacere pentru perioada asta ar fi sa ofer eu promovare altora, iar FaceBook ar fi cea mai buna platforma. M-am uitat la preturi: 1.000 de lei pe luna pentru un impact de 30.000 de persoane! Nu suna rau, as zice eu – am peste 200.000 de persoane pe FaceBook, ceva trafic pe site-uri gasim, asa ca la pretul asta ma ofer si eu sa promovez pe cine vrea!

sfaturi

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.