In pana de idei

Desi chestia asta e la mine un fel de modus vivendi,azi ma simt vlaguit si lipsit de idei. Dupa ce aseara m-am uitat la penultimul episod din Miliardar sub acoperire si nevasta-mea mi-a zis cum a facut bani tinerelul ala cu barba de la Arena leilor. Am ajuns la concluzia ca mai toti sunt niste melteni, adica fac bani pe spinarea altora, niciodata pe munca lor cinstita [ ca aia e pentru noi, saracimea ]. Hai ca acum m-am dat si eu sarantoc, ca sa ma mai plang putin, sa fac valuri. Mint, pana maine o sa o duc bine, ca am ceva stoc de valuta la saltea, pe urma mai vedem noi.

In pana de idei

Ma gandeam sa deschid o agentie de publicitate, cu Alex – fiul meu tanar si plin de energie. Uite ca nu a mers, ca el zice ca la ce ne trebuie productie media, ca la ce ne trebuie canal de YouTube, ca mai bine facem poze cu al sau Note 10+ ca e bun. Asa ca am aranjat o filmare – are el un pretin bun, dator vandut. Uite asa am ajuns eu sa ma plimb degeaba sambata, adica m-am dus sa vad fotograful, la nu stiu ce hotel in fata. Apoi mi s-a dat restart acasa. A durat fix 10 minute, cu pauza de fumigena cu tot.

Deci nu mai am cu cine face agetia mea de media si publicitate, nema promovare, nema idei. I-am propus unui cunoscut ce are o fabrica de mobila si vinde cam de 25.000 de euro pe luna. Publicitate i-am propus. N-a vreut ca e scump 10 mii pe an, asa ca am zis ca-i fac o filmare gratis cu o vedeta TV in prim plan. N-a vrut. Pai daca nici gratis nu pot vinde ceva, ce sa mai zic de treaba pe bani?

Sa nu crezi ca e ceva nou la mine cu vandutul asta. Nu, acum 15 ani voiam sa fac transport [ ilegal la inceput ] cu un VW Sharan cu 7 locuri. Am mers la Autoritatea pentru cetatenie, ca aveam drum la Chisinau. Nici gratis n-am gasit clienti. Mint, am gasit doi care voiau [ gratis ] sa-i duc si pe la piata mai intai, ca aveau ceva de vandut. Am plecat gol. Azi desi e prima zi de mers la birou, dau bir cu fugitii la 15:30.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.