Inca 3 zile pana la 1 mai

Azi eram sa ma bucur degeaba vazand o crestere a traficului cu 200%, dar m-am linistit repede dupa ce am vazut cum l-am obtinut. DA, e vorba de trafic organic, ca numai pe asta-l monitorizez mai ideaproape. Doar ca a fost vorba de ceva ce stiam, care explodeaza periodic din nu stiu ce motive. O pitipoanca face ceva nou si uite repede lumea isi readuce aminte de ea si incep cautarile. Din pacate la capitolul venit asta nu inseamna nimic pentru mine. Am crezut ca e vorba de articolul despre Mihai Antonescu scris de colaboratorul nostru, dar nu a fost sa fie asa.

Inca 3 zile pana la 1 mai

Pentru romani 1 mai insemna iesirea la iarba vede si la gratare, evident ca asta nu se va intampla prea devreme, ordonanta numarul 10 a spus clar, pana pe 15 mai la cotet toata lumea. Chiar ma intreb ce o mai face Raul Tisa, sotul Alinei Ceusan. Stau si ei in izolare? Asteapta sa devina tatic, iar asta nu poate decat sa fie ceva bun. A fi parinte este mereu un lucru bun. Dar sa asteptam pana in septembrie sa vedem ce va ava: fetita sau baietel.

In rest ce sa mai zic? Am inteles ca dupa starea de urgenta va veni starea de alerta, cam tot aia, aceiasi palarie sau ma rog, Marie. Eu am alte probleme, in afara evident de cele materiale. Cum ajung eu la casa de la tara? Sau mai exact, cand?Pana atunci frunzarim filmele din colectia Cinema 24H, altceva mai bun nu avem. Am inversat ziua cu noaptea, dimineata cu seara, ma si intreb cum o sa-mi revin dupa carantina.

Google new

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.