Inceput bun de decembrie

Nu stiu cum am facut dar am terminat cu bine si luna noiembrie, iar decembrie a inceput cat de cat binisor. Asta tinand cont ca am cam dat rasol incepand cu 15 luna trecuta cand am plecat in concediu si de atunci parca o tot lalaiesc continuu. Daca nu ar fi asa de frig afara ar fi chiar fain, dar sa nu incepem cu discutii despre vreme, ca nu e cazul. Ziceam ca luna a inceput bine, avand in vedere ca e si duminica si sarbatoare [ inclusiv natioanala! ].

Inceput bun de decembrie

Cum am mai spus, noiembrie a fost mai bun ca octombrie, sa zicem ca am avut un plus de 10%, nu e mult dar macar nu am mers la vale. Daca reusesc un sfarsit de an ca in 2018, ma declar multumit, sa nu zic ca orice ar fi pana la urma 2019 a fost un an bun. Nu la fel ca anul trecut, dar la cate schimbari am asistat nu ar trebui sa mire pe nimeni.

Anul asta am reusit sa mergem la Alex in Dubai 15 zile, am facut cam ce mi-am propus, am cel putin un domeniu in plus in portofoliu, cam asta e situatia la zi. A, am fost si la intalnirea de 35 de ani de la terminarea liceului, a fost asa si asa, drum lung, oboseala dar m-am si distrat. Astea ar fi rezultatele din 2019. Am mai reusit sa ma inscriu pe Local Guides, Reddit si cred ca atat. A, mi-am luat pana la urma o tableta, sa nu zic ca nu sunt in rand cu lumea. Nu prea stiu ce sa fac cu ea, asta e alta treaba. Macar am gasit unde sa pun cartela de telefon care statea aruncata in sertar.

Toamna - iarna

Început bun de decembrie

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.