L-au arestat pe Colo

Faptul ca l-au arestat pe Colo mi se pare o chestie buna, chiar daca e cam tarziu fata de momentul faptei. Pe de alta parte astia de la politie nu fac fata la ce se intampla pe strada, daramite la ce se face pe YouTube sau FaceBook. Nea Colo e posibil sa scape cu o amenda, ca asa se practica pe la noi, sau din potriva o sa vrea sa-l dea exemplu si o sai dea macar minimul de stat la racoare. Aproape imposibil pe timp de pandemie, sau oricum o sa dureze procesul macar un an, cu tipul asta pe YouTube in continuare.

L-au arestat pe Colo

O sa-i inchida canalul lui Colo, sau restul de clipuri pe aceiasi tema raman in continuare pentru deliciul fanilor? Nu stiu si probabil ca o sa treaca si evenimentul asta la fel cum au trecut altele, ne asteapta Vulpita si cu Viorel, Abi Talent, etc. Libertatea de exprimare a ajuns la limita in Romania, poti spune cam ce vrei, la limita legii. Ca la limita bunului simt nu mai exista. Daca nu e nimic vilgar pe blogg-ul sau vlogg-ul tau, inseamna ca degeaba mai faci asta.

Nu ma credeti? Hai sa ne uitam la ce vlogg-uri face acum ala de la ZonaIT, ce limbaj foloseste. Nimic academic, totul dus spre cocalarism, ca asta vrea tineretul, la asta se uita. Ok, oi fi eu de mda veche, comunist invechit, asta e. Dar daca e libertate de exprimare, nu trebuie sa ma judeci dupa ce scriu, ce idei exprim, nu-i asa? Deci ce sa-i urez lui Colo? La multi ani! De ziua lui, fireste.

Colo arestat

Azi -au arestat pe Colo

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.