M-am enervat si mai trag o data

V-am zis ca ma apuc de o afacere in domeniul IT? Da mai, una tare de tot si dac ava zic ca e legata de reumplerea cartuselor in Brasov, o sa credeti ca am inceput sa-i fac concurenta colegului de pe SeoPedia, doar ca eu de fapt testez daca afacerea asta chiar merge sau e o simpla iluzie. Chiar, cum se spune corect: m-am enervat sau m-am inervat?

M-am enervat si mai trag o data

Ce legatura sa fie oare intre cartuse, Brasov si enervare [ sau inervare? ] va poate spune doar George – ala ma de sta cu ochii pe tine la BCR, pe care sincer nu prea am chef sa-l probez – in primul rand pentru ca nu prea am incredere in telefonul meu – un batran si nefolositior Galaxy S6, iar in al doilea rand nu vreau sa ma trezesc ca ma uit la Token si nu stiu ce sa fac cu el!

Inca un articol inutil pe blog, al catelea oare? La fel ca si discutiile interminabile despre romani si unguri, secui si maghiari, etc. Sincer am cam obosit in ultima vreme de tot felul de subiecte care mie nu-mi aduc nici macar un euro! Pai e cinstit asa? Pana cand? Mai trag o data, daca tot asta e rezultatul, abandonez Brasovul, arunc imprimanta cu tot cu cartuse, sa se spele ei cu ele pe cap, eu unul ma apuc de treburi mai serioase! Ca nu intreseaza pe nimeni daca umplu sau reumplu cartusele alea o data sau mai bine cumpar unele noi! Vrei sa afli mai multe despre noua tehnica cu cerneala colorata si neagra? Stai cu ochi pe noi, poate ne facem si pagina pe FaceBook si Instagram!

blogosfera

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.