Revederea colegilor la Campina

DA, Ciprian Bacioiu a lipsit de la revedere, de venit au venit doar doi profesori, domnul Trandafir si profu’ de practica – cel cu care ne-am dus pe santier in clasa a 10 [ la final, in vacanta de vara ]. Chiar voiam sa-l vad sa stiu cum arata un mic geniu [ bine aici ar fi putut intra si Dan Ionescu, dar nu a fost colegul mei de banca, deci o sa-l mentionez abia la rubrica cu premiantii clasei ]. Au lipsit si altii, eu am fost sa zic asa „la prima aparitie”, un fel de sef sub acoperire, sa nu zic altfel.

Revederea colegilor la Campina 1984 – 2019

La intalnire Anda mi-a remaintit ca m-a batut in clasa a VI-a iar Marius ca m-a batut la sah. Am uitat ambele evenimente, asa ca pun asta pe seama neamtului ala, Alzheimer. In poza il remarcam pe domul Adrian Piroi – am sa scriu despre el pe DigitalPress sau pe Valea Prahovei, un articol despre baiatul de aur. Omul a ajuns sus din cate retin, in grupul Reanult. ceva premii, etc.

Ma bucur ca toti au ajuns sefi, ceea ce e bine. Unii au iesit la pensie – bine, de fapt doar Madalina. De la B am inteles ca jumate sunt in America, Greieru – George a venit doar la restaurant, a cantat, a spus niste glume de la iUmor si a plecat. Concluzia? Ne revedem in fiecare an, doar ca eu nu am cum sa ajung decat daca oraganizeaza intalnirile in iunie, sa ma pot organiza cumva. Am sa pun si link la poze cand or veni, cred ca le retuseaza pana nu o sa ma mai prind care si cine este.

Întâlnire

Revederea colegilor la Câmpina 1984 – 2019

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.