Romania, incotro?

Evenimentele din ultima vreme imi da prilejul sa ma intreb din nou: Romania, incotro? Atat povestea cu arestarea lui Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo, cat si bataia primita de Bianca Adam, ne arata ca mentalitatile la noi sunt de secol XVII. Da, ce conteaza ca ala o mai arde pe nevasta-sa pe spinare? Pai o merita, la fel si cu smecherul ala care s-a razbunat pe vloggerita cu bata. Cel putin jumatate din pustani sunt de parere ca a bate pe altul – nu pe ei, e super ok in functie de circumstante.

Romania, incotro?

Revenind la Alexandru Balan, multi cred ca ce facea el este ok, ca el se exprima liber. Dar stau si ma intreb, daca o sa ajunga la racoare si aia de acolo decid ca ce spunea el e ok, doar ca o sa fie el pe post de minora. E ok? Pai daca nu i-ar fi placut sa o primeasca, nu facea clipul, ca sa ajunga – logic – la racoare, unde se stie ce patesti cand esti „prospatura”. Merge logica asta? Nu, ca e vorba despre tine, dar sa o aplici altora e ok?

Baiatul e retinut pentru instigare, adica opimniile lui nu sunt tocmai conforme cu legislatia. Daca asa va decide judecatorul, poate se mai face putina promovare pe la TV si pustanii o sa se prinda ca mai patesti cate ceva daca faci precum Colo.

Mai avem moralitate in ziua de azi? Mai este ceva care nu se face? Sau totul e sa fii cool, trandy [ trendy? ], sa epatezi cu bogatia, sa nu-ti pese de nimic? Toti viseaza la bani multi, YouTube-ul e plin de vloggeri, nici bloggeri nu au disparut, doar ca sunt mai putin freceventati.

Cum sa te compori in societate

Romania, încotro? Discuții incomode dar libere.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.