Gogu

Spune-mi ce joc joci ca sa-ti spun cine esti

Spune-mi ce joc joci ca sa-ti spun cine esti este de fapt o parafrazare a altui proverb, dar cred ca e valabil pentru maturi 100%. Eu spre exemplu am jucat mereu jocuri gen Age of Empires, Starcraft, sau ma rog din astea de strategie pentru PC. Recunosc ca nu am agreat prea mult jocurile de tip Mario, iar cand a aparut Tetris nu mi-am cumparat consola. Dar de jucat, m-am jucat prea mult fata de cat consider eu ca e normal. Alex joaca din astea cu batai, impuscaturi [ shootere cum le zice ] gen Counter strike.

Spune-mi ce joc joci ca sa-ti spun cine esti

Spune ceva despre tine categoria de jocuri de care esti atras? Ma refer din punct de vedere al personalitatii, evident. DA, eu cred ca spune. Teo nu a trecut niciodata de nivelul Solitaire. Nu-mi plac jocurile cu masini, dar am avut si eu instalat Need for speed, cred ca am incercat sa joc Sims de cateva ori. Cand nu am ce face mai joc – foarte rar – mahjong.

Mi-ar place sa joc sah, dar ma cam oboseste sa pierd mereu in fata calculatorului. Dar daca tot am amintit de sah, ma apuc acum sa gasesc o varianta pentru browser, asa de ochii lumii, sa vad ce scor fac. Un jic care mi-a placut cadva a fost Pharaoh, l-am gasit pe un CD de la nu stiu ce revista de tehnica, acum multi ani – peste 20 cred. Acum ar trebui sa vina psihologul sa imi spuna ce spune asta despre mine, despre personalitatea mea.

Need for speed

Spune-mi ce joc joci ca sa-ți spun cine ești

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.