Ma gandesc sa ma inscriu la SuperBlog 2020

Da, pe bune ma batea gandul sa ma inscriu la SuperBlog 2020, editia de toamna, ca asta de primavara s-a incheiat deja. Teoretic aia te pun sa scrii despre diverse firme, sa le promovezi. Daca scrii bine, ai sanse sa primesti note bune si uite asa, sa ajungi in finala si sa iei premiul cel mare. Acum nu stiu ce vor ei de la tine, sa pui link-uri catre sponsorii de la SuperBlog sau sa faci o campanie de awareness, sa-i popularizezi printre cititorii tai? Habar nu am, o sa ma documentez si o sa va zic. Oricum, daca nu ai altceva mai bun de facut decat sa scrii despre Jimmy Hex, inscrie-te si poate ai sansa sa castigi – macar experienta!

Ma gandesc sa ma inscriu la SuperBlog 2020

Nu sunt convins ca ma va ajuta cu ceva inscrierea la SuperBlog 2020, dar am peste 18 ani, am un blog cu peste 20 de articole si mai vechi de un an – parca sase luni era minimul, unii s-au inscris chiar si cu bloguri gratuite, asa ca de ce nu as face-o si eu? Mai ales ca scriu in limba romana, mai mult sau mai putin corecta, dar asta este o alta discutie si nu este o cerinta din regulament pentru a putea participa.

Mai e pana la toamna, am timp sa ma decid daca particip sau nu, desi am vazut ca sunt participanti seriosi, care nu scriu ca mine 50% la caterinca, mai ca zici ca sunt un fel de Alberto Pantic al bloggerilor. Da, spre deosebire de el eu nu scriu cu acele cuvinte interzise minorilor, dar cam tot aia fac si eu, el se ia de Velea si eu de Zosolino. Zici ca am dat in mintea copiilor, nu altceva. Bine ca nu primesc si eu Diss-uri de la bloggerul numebr one. N’are el tupeu sa scire la mine ceva, desi evident ca i-as accepta comentariile, ca imi place sa ma ciorovoiesc cu oricine.

Pana la toamna cum ziceam, am timp sa ma decid daca particip la un concurs sau la altul, ca din astea sunt cu sutele, asa ca daca nu ai ce face si vrei sa te iei la tranta cu bloggerii, asta este modalitatea ideala.

SuperBlog

Ma gândesc sa ma înscriu la SuperBlog 2020

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.