A trecut si luna ianuarie

Nu mai sunt decat doua zile si a trecut si luna ianuarie din anul de gratie 2021, unii au performat, asa cum a facut Alina, pentru ca a stiut ce sa faca, altii au stagnat si altii au luat-o la vale vertiginos. La mine a fost ok sa zicem asa, anul a inceput binisor, putin peste decembrie 2020, dar astept sa vad ce va fi in martie, cand se anunta un mic cutremur pentru cei ce-si monetizeaza site-urile exclusiv din AdSense. Cum, nu stii ce va urma? Se vor retrage anunturile text, deci daca nu se gasesc solutii atractive pentru cititori, veniturile vor scade in anumite cazuri cu peste 70%.

A trecut si luna ianuarie

Avand in vedere ca mi-am luat o masina noua, un Kodiaq mare si frumos, ma gandeam ca as putea face plimbarea aia planuita acum 10 ani, la Kusadasi in Turcia. Nici nu e mult de mers, cam 1.500 de kilometri deci trei mii in total. Asta inseamna cam 300 de euro pe drum, la doua persoane ar veni in jumatate, deci acceptabil. Doua saptamani de concediu ar insemna maxim o mie de euro – mult daca te gandesti la veniturile romanilor – si ale mele, evident – dar destul de putin pentru o vacanta cu masina.

Am vazut ca la turci o parte din drum e pe autostrada, as putea face chestia ia batraneasca cu tempomatul pornit si cu muzica data la maxim. As ajunge la verificarea de un an de zile la timp, doar ca mai am un drum de facut in Ungaria. Asta inseamna inca cel putin 2.500 de kilometri si cum Alex are grija sa creasca kilometrii de la bord in fiecare zi, ma tem ca de fapt o sa fac primii 10.000 km mai repede.

Azi ma simt in forma, este vineri 29 ianuarie – o zi ca oricare alta pentru unii, pentru mine o zi in care am de gand sa ma sui la volan si sa fac o plimbare cu cauciucurile astea noi, Pirelli. Alex a facut plinul – ce-i al lui e pus deoparte, asa ca mi-as permite maxim 10 litri consumati doar ca sa incarc bateria. Dar unde sa ma duc? Ca nu prea am unde, ideea era sa fac o filmare cu camera de bord, sa o pun pe canalul de YouTube al site-ului Masini.club, sa mai inviorez putin atmosfera si acolo. Doua clipuri ar ridica deja canalul la 10 postari, desi cu 750 de vizionari nu vad diferenta.

Skoda Kodiaq

A trecut si luna ianuarie – la plimbare cu Skoda Kodiaq

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.