Bloggeri, blogging, bloguri si influenceri romani

Nu stiu cati bloggeri sunt in Romania, chiar azi mi-am adus aminte de Perfu si de ArenaWeb, evident ca nu mai aude nimeni nimic despre ei, ca asa-i in blogging. Altii se mentin in topul celor mai influenti bloggeri din Romania, nu-i nominalizez sa nu se supere careva ca l-am omis. Mai era cineva pe care cred ca-l chema D-Petre, cred ca am mai scris despre el. Are doua bloguri bune as zice eu, desi traficul cam lasa de dorit. De ce? Pai habar nu am, ca nu ma ocup de SEO ca sa stiu.

Bloggeri, blogging, bloguri si influenceri romani

La mine traficul a explodat de cateva zile, evident o chestie trecatoare legata de un subiect de actualitate. Asadar chiar ma gandesc, oare ce e mai important, sa ai un blog cu metrici buni sau unul cu trafic mare? Evident ambele ar fi ok, dar in cazul in care ai de ales numai una din variante, eu merg pe trafic in detrimentul metricilor. Clar, daca pe Alexa stai bine, inseamna ca ai trafic si nu ai de ce sa te plangi.

Vad ca e la moda sa pui pe site categoria stirea zilei, adica sa le dai mura-n gura cititorilor ce crezi tu ca e o stire importanta, ei stau si comenteaza pe la tine pe blog si uite asa, creste traficul. O fi bine, eu ma gandesc sa fac pe dos, sa fac o categorie de culinare si sa distribui pe FaceBook, o fi bine? Teoretic DA, e super ok, numai sa ma apuc sa scriu si evident sa fie ceva original, dar ce poate fi original cand e vorba de retete? Uite de aia nu fac eu nimic, ca ba vreau ba nu vreau!

Eu si cu mine

Bloggeri, blogging, bloguri si influenceri romani

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.