Cate putin despre monden si valoare

Am tot scris despre subiectul asta: Velea versus Abi Talent, asa ca hai sa vedem cum stau treburile dupa ce a trecut valul. In acest moment melodia lui Alex Velea si Jador e pe locul 5 cu aproape 15 milioane de vizualizari, in timp ce Diss-ul lui Abi Telnt e pe locul niciun loc. Asadar cam asta e realitatea, lumea musca la chestii din astea, nu e de mirare ca Diss-ul a strans peste 11 milioane de viziualizari cu 1300 de like-uri [ doar atat? ], in timp ce ala vechi a lui Alex Velea a avut 12 milioane de viziualizari si 277 de mii de like-uri [ dar si 79 de mii de dislike-uri ].

Cate putin despre monden si valoare

Teoretic in lupta asta dintre Velea si Abi a castigat primul, iar faptul ca o melodie si nu un diss este in TOP, arata ca lumea nu e chiar anormala, chiar daca este atrasa de senzational si scandal. E totusi normal sa vrei sa vezi ce a spus nu stiu ce vedeta. Nu inseamna ca o si admiri, nu-i asa?

Astazi in trending este povestea lui Colo, maine o sa vedem altceva, pentru ca asa cum am zis si mai sus, lumea este ahtiata dupa senzational. Daca ai o stire cu o vedeta ai facut rost si de vizualizari, trebuie doar sa fii mereu cu nasul in vant, cum se spune pe la noi pe la tara. Mai grav este insa cum gandesc romanii, caci cu fiecare stire de genul asta, aflam si ca mentalitatile romanilor sunt putin cam ciudate, ca sa nu zic anacronice.

Velea versus Abi Talent

Cate putin despre monden si valoare

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.