Inceput de ianuarie

Anul 2020 a inceput bine, mi-am cumparat un robinet Delimano, am facut si ceva bani din blog, deci pot sa zic ca am pasit cu dreptul in noul an. Daca anul trecut am ajuns si la Dubai [ da am scris corect, cu LA – prima nota dupa SOL, pentru ca merg la baie, la culcare si la Dubai ], anul asta o sa merg iarasi la Budapesta sa-i iau bagajele lui Alex. Nu e bai ca facem 500 de kilometri, la care se adauga taxa de autostrada si parcarea la aeroprort, important este ca de data asta o sa am doua drumuri in Ungaria.

Inceput de ianuarie 2020

Robinetul Delimano merge bine, nu incalzeste el asa de tare cum speram – de fapt aseara era sa ma oparesc, nu stiu cum dar era. Asa am descoperit ca nu stiu cum sa-l dau mai rece sau la mai cald, doar debitul parca se schimba – nici aici nu e chiar fain, dar am apa calda la bucatarie!

Pagina Kit Goblen a depasit 50.000 de fani, urmatorul pas este evident suta de mii, mi-am luat un IQOS de 90 de euro, ca sa o pot smecheri pe Teo, Ana a trecut in anul doi la psihologie, ce-mi mai pot dori oare in 2020? Evident ca imi doresc sa fim sanatosi, la punga grosi si cam atat!

Planuri de viitor? Am zis ca la cumapart domenii sa fac o pauza. Am ceva idei bune, dar deja platesc peste 1000 de euro la GoDaddy, e cazul sa spun STOP! Sper sa ajung la un minim de 10 mii de unici pe blog anul asta, nu ma las pana nu-mi iese. Pe Social Media am nevoie de cineva care sa investeasca in ADS  si ale chestii, inclusiv in monetizare [ am deja 3 paginii ready, deci se poate. Cam asta am in cap la ora asta, la ore mici. Sa vedem ce mai gasesc si fac un articol nou.

blogosfera

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.